Celozrnné fusilli s bazalkovým pestem a parmazánem

Použité suroviny
Celozrnné fusilli s bazalkovým pestem, parmazánem


Dnes doporučujeme

  • Tomatová polévka s bílou fazolí
    Tomatová polévka s bílou fazolí a bazalkou
  • Houbový krém
    Houbový krém se smetanou a bio bramborami
  • Zeleninové sabji se smetanou
    Zeleninové sabji se smetanou a indickým kořením

zobrazit celý lístek


E-mail:
Heslo:

Zapomněli jste heslo?

Registrace uživatele

Kontaktní informace

Restaurace zdravého životního stylu
Adresa: Mečová 2
602 00 Brno
Telefon: +420 543 214 878 Email: rebio@rebio.cz

Otevřeno: Po – Pá: 10.00 – 18.00
So: 11.00 – 18.00
Ne: 11.00 – 18.00