Rebio kuchyně
Rebio kuchyni představují lehké zeleninové pokrmy pestrých barevných kombinací, plných antioxidantů, vitamínů, minerálů, stopových prvků a dalších důležitých živin, nezbytných pro lidský organismus. Čerstvá zelenina, ovoce a bio suroviny jsou základem každého jídla v Rebiu. Samozřejmostí je proto každodenní návoz čerstvé zeleniny a spolupráce s ekofarmáři.
Pouze malá část těch nejoblíbenějších jídel se na přání zákazníků opakuje v pravidelném týdenním cyklu.
Ve spolupráci s odborníky na výživu člověka se zaměřujeme také na zvláštní výživu pro diabetiky, celiaky s bezlepkovou dietou a léčivá jídla pro zákazníky se zvláštním dietním režimem.
Šéfkuchaři restaurací Rebio pořádají semináře a kurzy zdravého vaření pro lázeňské a léčebné ústavy a školní stravovací zařízení.